Velkommen til Barents portalen !

På disse sidene vil du finne alt du ønsker å vite om Barentsregionen. De ulike seksjonene inneholder artikler, bakgrunnsinformasjon og lenker til alle relevante web-sider i Barentsregionen. Barents portalen publiseres på engelsk og denne siden er den eneste norskspråklige du vil finne. Men under de ulike temasidene vil du finne 1000-vis av aktuelle norske web-sider.

Portalen er inndelt i følgende temaer for at du letter skal finne frem:

Information om regionen - Administrasjon - Samarbeid - Kultur - Ordbok - Økonomi og næringsliv - Utdanning og forskning - Miljø og naturFinansiering - Historie - Urfolk - Media og nyheterFotos - Prosjekter - Statistikk - Samfunn - Reise og turismeTransport og kommunikasjonUngdom - Søk

 

  News from the Barents region   - news in English and Russian from the Barents region, updated daily with English-Russian-English translation. Nyhetstjenester fra BarentsObserver.com - daglige artikler fra Barentsregionen.

 

Fremover er en av målsetningene for portalen at den skal bli et møtested for alle oss som arbeider med ulike prosjekter i Barentsregionen. Sitter du på relevant informasjon om et prosjekt, samarbeid, eller vet om en web-side som du ønsker å promotere, ta kontakt med oss ved å fylle ut skjemaet nederst på denne siden.

Barents portalen er utarbeidet av   Arctic Centre i Rovaniemi i samarbeid med Barentssekretariatet i Kirkenes.

 

 

Our website uses cookies, read more. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. [I Agree]
OK